Ontdek PLUS

Loek Janssen

Kent 85 personen

In een relatie , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Loek Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Loek Janssen heeft 1 klassenfoto's en kent 85 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb maar een half jaar op deze school gezeten.

  Heb maar een half jaar op deze school gezeten. Kwam vanuit Amstelveen, daarna naar NSC Genoten van het "new kid in town" effect. Waar zijn jullie allemaal, kom bijna niemand tegen

  Sint Dominicusschool, 1970

  Ik kwam van Niels Stensen en "moest" naar de MAVO.

  Ik kwam van Niels Stensen en "moest" naar de MAVO. Vergeleken met NSC was Merwede net een gevangenis, ging met mijn mavo diploma weer naar NSC en voelde me herboren.

  Mavo Merwede, 1971

  Wat een tijd was dat!!! Vrijheid Blijheid, kijk er met plezier op terug, alleen als de school maar ook mijn ouders wat beter op mijn resultaten hadden gelet, had ik wellicht meer kunnen bereiken.

  Wat een tijd was dat!!! Vrijheid Blijheid, kijk er met plezier op terug, alleen als de school maar ook mijn ouders wat beter op mijn resultaten hadden gelet, had ik wellicht meer kunnen bereiken. Hoogtepunten: De feesten natuurlijk, het Cabaret bij de opening waaraan ik ook meedeed (hoofdluis, solo de "Telaatkomer", Nederlands van Kamman, achterstevoren zitten de hele les om met de achterbuurvrouwen te contacten, uit het raam klimmen en in de zon de les buiten volgen (dus niet...) patat en rose mee de les in!!!

  Niels Stensen College, 1974