Lizzy Bol

Kent 5 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lizzy Bol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Lizzy Bol heeft 4 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Een leuke, gezellige tijd gehad.

  Een leuke, gezellige tijd gehad. Vooral in de flat. Gezamenlijk koken, eten, studeren en feesten natuurlijk. Ik woonde stiekem samen met mijn vriend in de flat. Inmiddels zijn wij nog steeds bij elkaar en hebben 2 kinderen (een dochter en een zoon).

  2004, Lizzy Bol

  de eerste 4jaren waren voor mij een ramp, geen leuke herinneringen op de LHNO.

  de eerste 4jaren waren voor mij een ramp, geen leuke herinneringen op de LHNO.daarna heb ik de KV/JV 3-jarige opleiding gedaan. deze jaren waren gewellig.goed bevriend met Irene Schekermans, Marianne de Haan, Saskia Slijster en Joshefine Werkman.

  2004, Lizzy Bol

  de leukste school en de beste vriendinnen, zoals Marianne v/d Heuvel, Marleen Marres, Wendy Jansen, Floor Luiten, Jonette Wakker, Desire Kregting, Dorine v.

  de leukste school en de beste vriendinnen, zoals Marianne v/d Heuvel, Marleen Marres, Wendy Jansen, Floor Luiten, Jonette Wakker, Desire Kregting, Dorine v. Gemert. Mijn favoriete leraren waren, Jos (de) Coninck en Jan Polkamp. van Jos heb ik nog blokfluitles gehad , deze heb ik nog steeds. hij was zeer muzikaal, speelde ook gitaar en zong graag. een school om nooit te vergeten of dat kwam doordat ik in een toffe klas zat.

  2004, Lizzy Bol
  ?