Lizze Nederlof

Kent 0 personen

WIDOW , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lizze Nederlof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Lizze Nederlof heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb maar paar maanden op de kleuterschool gezeten: vanaf de start van de school (toen aan de Bermweg in een of andere verbouwde schuur) tot 1 april waarop de lagere school(toen) begon.

  Ik heb maar paar maanden op de kleuterschool gezeten: vanaf de start van de school (toen aan de Bermweg in een of andere verbouwde schuur) tot 1 april waarop de lagere school(toen) begon. Kleuterjuf was in die tijd juffrouw Wagenaar.

  2009, Lizze Nederlof

  Als 11-jarige kwam ik van een dorpsschool naar een middelbare school midden in de grote stad.

  Als 11-jarige kwam ik van een dorpsschool naar een middelbare school midden in de grote stad. De eerste de beste maandagochtendbijeenkomst in de aula leverde al een probleem op: de directeur hield appèl en noemde de namen op in de trant van 'Jansen" en "meisje Pieterse' . Bij de N werd het 'meisje Nederlof'. Na enige stilte besefte ik dat mijn persoontje werd bedoeld op grond van mijn ongebruikelijke voornaam. Die last heb ik jaren meegedragen, maar op dit moment vind ik het een uitdaging om mijn voornaam te hanteren en te zien hoe anderen daarop reageren. Herinneringen zijn de leraren Notenboom van wiskunde en geschiedenis die broers van elkaar zijn/waren, de latere leraar wiskunde Noordzij (die ons wiskundeboek op z'n kop kon lezen) en vooral vd Panne, leraar Frans.

  2005, Lizze Nederlof

  Gestart met een zomervakantie-houtbewerking (heb ik nog steeds plezier van) en daarna in W-ster (W = weg-en waterbouwkunde).

  Gestart met een zomervakantie-houtbewerking (heb ik nog steeds plezier van) en daarna in W-ster (W = weg-en waterbouwkunde)

  2005, Lizze Nederlof
  ?