Lisette van Etten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lisette van Etten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lisette van Etten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Favoriete leraren, Wildeman en Groenendijk.

  Favoriete leraren, Wildeman en Groenendijk. Leuke herinnering: De groep met wie we omgingen was erg leuk, iedere pauze hangen aan tafel, tijdens kantoorsimulatie de grootste lol. En natuurlijk Salamanca en de gastgezinnen! (salamanca was leuk de gastgezinnen iets minder, he mo en suus heerlijk gegeten daar he!) Mocht je willen mailen, mail dan gezellig naar LisettevanEtten ad h.o.t.m.ai.l. en verder weet je wel.

  2004, Lisette van Etten

  Berghuttentocht dat was toch wel het leukste wat ik heb meegemaakt op het HML.

  Berghuttentocht dat was toch wel het leukste wat ik heb meegemaakt op het HML. Ken je me nog van het HML mail gezellig naar LisettevanEtten ad h.o.t.m.a.i.l. .c.o.m.

  2004, Lisette van Etten

  Hey hallo, (mijn precieze schooljaren weet ik niet meer hoor) op de Nutsschool was Edwina Romswinckel mijn beste vriendin jammer genoeg zijn we elkaar nu uit het ook verloren.

  Hey hallo, (mijn precieze schooljaren weet ik niet meer hoor) op de Nutsschool was Edwina Romswinckel mijn beste vriendin jammer genoeg zijn we elkaar nu uit het ook verloren. Verder gingen we best goed om met Sharon Beurze, Kim Swanenveld, Jony Jongejan, Yung Yee Yung, Rabia, Laila, Fadia. Verder kan ik me ook nog meidem van een klas lager herinneren dat zijn Barbera, Kelly, Dawn pff het is wel even graven maar ik zal het leuk vinden als er mensen reageren via mijn mail. Ik ben nu 22 jaar woon al iets meer als een jaar samen met mijn vriend op scheveningen en werk bij het ministerie van Economische Zaken als Management Ass.

  2004, Lisette van Etten
  ?