Lisette Schipper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lisette Schipper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lisette Schipper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Erg veel gelachen met Larissa, Jorinde, Fedor, Yvonne, Monique, Noortje, Joost, Irma en Anouk.

  Erg veel gelachen met Larissa, Jorinde, Fedor, Yvonne, Monique, Noortje, Joost, Irma en Anouk. Jorin, hebben we dat (dag)boek nog ergens, haha? Ik herinner me vooral dat we altijd erg uitkeken naar de vrijdagmiddag; lekker stappen bij Jansen&Jansen. Natuurlijk ook heel veel lol gehad met mijn schoolliefde Robbie van Bokhoven!

  2003, Lisette Schipper

  DYLECTUS!!!!!!.

  DYLECTUS!!!!!!

  2003, Lisette Schipper

  Heerlijke tijd waarbij ik nog altijd kan wegdromen! Lekker spelen op het schoolplein met Chantal, Radojka, Wendy, Dipti, Margot, Marielle, Natasha, Regina, Jolanda, Bianca, Mariska, en niet te vergeten Danny, Michiel V (jammer dat je ging verhuizen), Jeff

  Heerlijke tijd waarbij ik nog altijd kan wegdromen! Lekker spelen op het schoolplein met Chantal, Radojka, Wendy, Dipti, Margot, Marielle, Natasha, Regina, Jolanda, Bianca, Mariska, en niet te vergeten Danny, Michiel V (jammer dat je ging verhuizen), Jeffrey, Sander, Xander, Michiel K, Martijn, Patrick, Rogier, Martin en Stephan. Ik zal de extreem lange haren van Juf Jeanette in 't veld nooit vergeten net als het afscheid van de kikkertjesklas, het nadoen van Vulcano (haha) en de Dolly Dots op het schoolplein, de weekopening, schooltuintjes, de melkdienst, Juf (buuf) Joke Tempelaars, Juf Marja Boom, Meester Wessel en Juf Marjolein Franke. De werkweek in klas 6 en de afscheidsmusical vond ik schitterend, ik denk met heel veel plezier aan onze leuke klas terug.

  2003, Lisette Schipper
  ?