Bekijk het volledige profiel van Lisette Pinkse en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Lisette Pinkse heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

milieumaatschappijwetenschappe...

milieumaatschappijwetenschappen. De studie was niet wat ik ervan verwachtte, veel werkgroepjes en weinig theorie, ja dat had ik op het HBO al gehad. De HBOinstroom was veel zwaarder dan verwacht: dat stomme statistiek in de avonduren om mijn propedeuse te halen. Daarnaast was er de reistijd, onze verhuizing (voor het eerst samenwonen)en de fout dat ik na mijn HBO meteen ben gaan werken, geen dag vakantie, dat brak mij op, ik raakte overspannen, en het contact met alle studiegenootjes verwaterde helaas. Ik heb er veel geleerd, toch heel wat vakken gehaald, heel veel leuke mensen ontmoet (via Storm). Ik denk er met plezier aan terug, al blijft het jammer dat ik het niet af heb kunnen maken.

2007, Lisette Pinkse

Alleen de eerste klas, toen na...

Alleen de eerste klas, toen naar Aalsmeer gegaan.

2007, Lisette Pinkse

Ik deed de opleiding teelt (of...

Ik deed de opleiding teelt (of heette het anders). Veel opgetrokken met Saskia en Nathalie(?) Een gezellige onbezorgde tijd. Altijd maar stampen op die plantenkennis. Strafkamp praktijkschool Ede-Wageningen. Wat waren we toen eigenlijk nog braaf!

2007, Lisette Pinkse
?