Lisette Klein

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lisette Klein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Lisette Klein heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Jong begonnen en ook jong weer gestopt, studie, vriendje en andere sporten net even iets belangrijker maar altijd naar mijn zin gehad.

  Jong begonnen en ook jong weer gestopt, studie, vriendje en andere sporten net even iets belangrijker maar altijd naar mijn zin gehad. We begonnen met een groep van 7 klasgenootjes, die uitdunde naar 3 en toen naar 2 (Seran en ik) en inmiddels over naar de middelbare school. Toen de klasgenootjes van deze scholen begonnen met dansen zaten wij al in de topklasse. Ik had altijd partners die stopten ( what's wrong with me) en heb dus ook een jaar zonder partner rondgedwarrelt. Mijn laatste partner (Vince) ging nog door toen ik even een pauze inlastte ivm met de start van mijn studie....die pauze duurt nog steeds Met de reuni van 2 jaar terug bleek ik vooral veel halve figuren te kennen ( grrrr) Peter was een mooie, met de gup-van-de-week beker, tellingen met vreemde verwijzingen naar figuren ( 1-2-3-4-hoedje van), de bijnaam voor mijn toenmalige vriendje ( kangaroo)....hij hield je wel bij de les in ieder geval. En bij afdansen zorgde hij ervoor dat Vince niet buiten de weensewalstelling kwam op zeer onopvallende wijze (!?) Mooiste was dat toen ik met mijn limburgse vriendje Marcel binnenstapte Peter van wal stak in plat zitterds ( wie had dat nu gedacht?) Mooie themafeestjes, heel veel mensen, soms ook die er niet thuishoorden...misschien dat ik toch na de studie weer eens moet beginnen...ik ben nog steeds jong

  2004, Lisette Klein

  25 februari 2005 afstuderen.

  25 februari 2005 afstuderen. Leuke school, alle typjes student die je je maar voor kunt stellen die gebroederlijk samenwerken. Zogenaamd chagrijnige mannen in de werkplaats, die je toch altijd wel weer hielpen. Stress met modellen die niet op tijd wilden drogen, verslagen die nooit afkomen en computers die vastlopen met je nieuwste autocadtekeningen.

  2003, Lisette Klein

  Die kleurplaten van Nijntje bij Castelein Alle probeersels, met als toppunt het project "Tweede Fase", KWT-uren, mediatheek De schoenen (en vlecht) van Huntjens-Wesel High-tea bij Borst thuis en dan ontdekken dat Bijl daar ook woont.

  Die kleurplaten van Nijntje bij Castelein Alle probeersels, met als toppunt het project "Tweede Fase", KWT-uren, mediatheek De schoenen (en vlecht) van Huntjens-Wesel High-tea bij Borst thuis en dan ontdekken dat Bijl daar ook woont. Blokuur Grieks op woensdagmiddag ( gebak halen bij de Hema). De Ronde van EC2......kon zo Maas-Worst opvolgen Eeuwig wisselende biologieleraren ( beste smoes bij mevr?????) Gevolgd door eeuwig wisselende natuurkundeleraren, overspannen wiskunde-leraren etc. Amerika spelen tegenover een tribunaal tav de vietnamoorlog.....alsof die Amerikanen ooit voor een tribunaal komen, maar geschiedenis bleef wel hangen olv Weijzen En niet te vergeten Keet, als grote inspirator van de Rome-reis en de man die alles wist over kunstschilders die teveel dronken of eigenlijk slechter schilderden dan hun eigen vrouw Ben benieuwd of Maria nog verder is gegaan met schilderen....ze was immers altijd de uitgangswaarde van 10 bij tekenen Maar ben sowieso wel benieuwd wat iedereen nu doet

  2003, Lisette Klein
  ?