Ontdek PLUS

lisette huijnink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lisette huijnink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  lisette huijnink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik me nog heel goed kan herinneren was het gepest en lachen,gieren,brullen van mijn klasgenoten en vriendinnen uit een klas hoger als leraar P.

  Wat ik me nog heel goed kan herinneren was het gepest en lachen,gieren,brullen van mijn klasgenoten en vriendinnen uit een klas hoger als leraar P.v.Eijk voorbij kwam.Alleen maar omdat ik hem zo onwijs leuk vond!!!!!Heeeel erg leuk zelfs.Lisette(punt)Huijnink(apestaartje)wanadoo(punt)nl

  Rijswijkse Openbare Scholen..., 1984

  ik kan me nog heel goed herinneren dat Rob Nihot Warner en mij heel erg pestte toen wij verkering hadden en samen in zijn klas zaten en dat deze zelfde grapjas achter mij en Angelina ging staan toen we samen op de klassefoto gingen.

  ik kan me nog heel goed herinneren dat Rob Nihot Warner en mij heel erg pestte toen wij verkering hadden en samen in zijn klas zaten en dat deze zelfde grapjas achter mij en Angelina ging staan toen we samen op de klassefoto gingen.Altijd in voor een geintje.Lisette(punt)Huijnink(apestaartje)wanadoo(punt)nl

  Louis Pasteurschool, 1978