liny bonnink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van liny bonnink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  liny bonnink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  fantastische tijd gehad .

  fantastische tijd gehad .ging regelmatig met de oude Hartog Meijler (de vader van Dolf Meijler)naar Groenlo en Aalten om les te geven.Heb met alle 4 kinderen (Hannie,Dolf,Gerard,en Hartog )de middeltesten gedanst. het mooiste compliment wat ik ooit van de dansleraar gehad heb was de beste heer is een dame vandaag.

  dansschool Meijler, 1956

  heerlijke school veel beleefd met de jongens van de knollen academie.

  heerlijke school veel beleefd met de jongens van de knollen academie.heel veel vriendinnen over gehouden aan die twee leuke gemakkelijke jaren voor ik moest gaan werken,op de fabriek.mijn favoriete vakken waren koken , kinderverzorgen ,en kostuumnaaien.de leukste leerkrachten waren juf bruining ,de hoogh.

  Huishoudschool, 1954

  met twee klassen in een lokaal.

  met twee klassen in een lokaal. de 5de en de 6de klas,samen hadden we ongeveer 30 leerlingen. meester heezen was onze leerkrachten het hoofd van de school . wat ik mij nog goed herinneren kan dat er een map met gedroogde bloemen is gemaakt door ons als opdracht voor biologie. wie heeft die ook gemaakt? het was maar een half jaar op de kohnstammschoolmaar wel de mooiste uit mijn lagere schooltijd ik heb nog veel meer herinneringen maar dat een volgende keer liny.

  Prof Kohnstamm, 1955

  ?