Linette Pielkenrood

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linette Pielkenrood en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Linette Pielkenrood heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De kerstviering in de kerk je kreeg een sinaasappel en een boekje weet ik me nog goed te herinneren.

  De kerstviering in de kerk je kreeg een sinaasappel en een boekje weet ik me nog goed te herinneren. Wat ik vreselijk vond waren die sloffen over je schoenen, mijn moeder had ze gemaakt van een oud oranje gordijn. Inge Hoogendoorn was mijn vriendin. Een keer per jaar, ik denk in de zomer, hadden we een optocht dan waren we allemaal verkleed.

  2004, Linette Pielkenrood

  Ben voor het examen van school gegaan.

  Ben voor het examen van school gegaan. Om juffrouw Idema haar grappen moest ik niet om lachen. Waarschijnlijk was dat de reden dat ik altijd een onvoldoende voor mijn opstel kreeg. Zelfs toen ik een opstel van mijn zus, Jose, inleverde deze had een 10-op het Gymnasium gekregen en ik kreeg een 4. Dit was voor mij de reden om de MMS te verlaten.

  2004, Linette Pielkenrood

  Leuke herinneringen aan deze school, streng doch rechtvaardig.

  Leuke herinneringen aan deze school, streng doch rechtvaardig. Elke klas allemaal in de rij wanneer de schoolbel ging. Eerst klas 1 naar binnen en klas 6 als laatste. De vrijdagsommen van de heer Zwijnenburg waren mijn favoriet. In klas 6 mocht ik koffiezetten voor de leraren en rondbrengen, geweldig wat een voorrecht.

  2004, Linette Pielkenrood
  ?