Bekijk het volledige profiel van Lineke van der Tuuk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Lineke van der Tuuk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Werkte op de kievit en later o...

Werkte op de kievit en later op de Waterhoen, heb ook nog 3 maanden op de personeelsadministratie gewerkt bij meneer Vos.

2007, Lineke van der Tuuk

namen die ik me herinner van j...

namen die ik me herinner van juffen en meesters: juf Schoenmakers,juf Vrieling,meneer Otten,meneer Raven en natuurlijk meneer Debbink. klasgenoten: Ria Soldaat-Gepke Penninga-Fokkiena Oosterhof-Marion Staring-Harmina Beijert-Koos Zijl-Henk Garst-Roelof Oosting-Geert Thijs

2003, Lineke van der Tuuk

hele leuke tijd gehad op de de...

hele leuke tijd gehad op de detailhandelschool, vooral het 3e jaar. De sociale contacten en winkelen met de klasgenoten was belangrijker dan leren. Van de hele klas zijn er dat jaar ongeveer 7 van de 25 personen overgegaan. Het zou me leuk lijken om die klas nog eens te ontmoeten. Daarna de 4e klas van de LEAO gedaan en diploma behaald. Namen die ik me herinner: directeur Tjalsma,concierge Kooiker, tekenen Smit, typen juf Fietje. Leuke vakken: etaleren,tekenen,engels en nederlands. In de pauze altijd losse sigaretten halen tegenover de school. Over het geheel de leukste schooltijd die ik heb gehad.

2003, Lineke van der Tuuk
?