Lindje TC

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lindje TC en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Lindje TC heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Wie ik nog herinner zijn: Monique, Natasja, Maaike, Marcel Mulder en zusje Diana Mulder, .

  Wie ik nog herinner zijn: Monique, Natasja, Maaike, Marcel Mulder en zusje Diana Mulder, ...de Jager,Fredderik,Patrick Siegers, Patricia, Helga, Tineke, Frits,Wicho(pestkop), Tatjana, Sandra etc.. Het schoolplein aan de weg. Achter school met de skelter. Ik hing vaak aan het hek aan de voorkant van de school. Ik gooide dan klokhuizen/appels op de weg, wat een lol (ahum). Destijds helemaal verliefd op patrick...ik liep vaak met patricia naar school. Ik woonde toen aan de zaagmuldersweg. Heb nog heel lang brieven geschreven met Maaike toen ik in Nijkerk woonde. Misschien heb ik nog een klassefoto. Ik zal eens diep gaan graven in dozen.

  2006, Lindje TC

  Ik heb hier het eerste jaar gezeten.

  Ik heb hier het eerste jaar gezeten.Ik had als eerste van de klas een beugel.Verschrikkelijk!!!

  2006, Lindje TC

  De reisjes naar Barcelona, Klein Walsertal (oostenrijk), Brugge, Gent, Antwerpen etc.

  De reisjes naar Barcelona, Klein Walsertal (oostenrijk), Brugge, Gent, Antwerpen etc..waren geweldig!!Allemaal pantys mee en nette lange rokjes. Leuke tijd gehad met Sabine Zeegers, Petra Rovers, Natasja (die heb ik nog gezocht komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woonde toen bij haar ouders in Harderwijk) Helaas uit het oog verloren.... Jolanda ben ook benieuwd hoe het met haar gaat. Verder had ik tijdens mijn stage in duitsland op de Azur camping contact met Mascha uit Groenlo.

  2006, Lindje TC
  ?