Linda Wilke

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Wilke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Wilke heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet echt een leuke school of leuke klasgenoten, voornamelijk jonger en irritanter eigenlijk.

  Niet echt een leuke school of leuke klasgenoten, voornamelijk jonger en irritanter eigenlijk. Wel hele leuke stages en lessen gehad. Gelukkig was mijn studententijd in Zwolle wel super.

  Agrarisch Opleidingen Centr..., 1998

  Erg leuke tijd gehad.

  Erg leuke tijd gehad. Erg apart dat we bij juf Coby thuis in scheveningen geweest zijn en daarna naar het strand gingen. Voordat de les begon (groep 7/8? Bij meester Ton) eerst yoga, als het mooi weer was in het Gouwebos. Later ook nog een jaartje bij hem thuis gedaan samen met nico en (dacht ik) Tobias (jaja, wat je leuk vind/vond). Ik heb geen contact meer met oude vriendinnetjes, vond het jammer dat Anne-Wiepke van Maanen en Evelyne Nossing op een gegeven moment verhuisd zijn.

  basisschool Klaas de Vries ..., 1986

  Heb heel erg veel lol gehad, in het eerste jaar met Paula, Camila, Nienke en vast nog meer meer.

  Heb heel erg veel lol gehad, in het eerste jaar met Paula, Camila, Nienke en vast nog meer meer...We vonden vooral de jongens uit B1b erg interessant, bleven ook rustig ergens staan wachten met de fiets zodat we ze "per ongeluk" tegenkwamen...Later met Tamara, Bianca en Marijse, tot het examenjaar, vooral de kampen en tussenuren waren erg (te-) gezellig. Heb na de Mavo nog Havo gedaan, ook dit was te gezellig, ben samen met Yvonne van school getrapt, dat ik dat nog mocht meemaken...

  De Goudse, 1992

  ?