Linda Verbraak

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Verbraak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Verbraak heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zit op de NHTV het 4e jaar de opleiding Facility management.

  Ik zit op de NHTV het 4e jaar de opleiding Facility management. Deze opleiding zit op de Sibeliuslaan. Leraren: Daphne Heeroma, Harry Reinders, Yvette Schunselaar.

  Internationale Hogeschool B..., 2002

  KSE was echt een supertijd.

  KSE was echt een supertijd. Veel mensen hebben geen leuke herrineringen aan de KSE maar ik wel hoor. In 5 jaar heb ik netjes mijn HAVO afgerond. Reisjes waren Praag in de 4e en Londen in de 5e, was echt heel gezellig.

  Katholieke Scholengemeensch..., 1997

  D'n Overkant is alweer zo lang geleden joh!Ik kom er overigens nog wel regelmatig want mijn broertje Youri zit er, groep 7 meneer Rien.

  D'n Overkant is alweer zo lang geleden joh!Ik kom er overigens nog wel regelmatig want mijn broertje Youri zit er, groep 7 meneer Rien. De leraren die ik me nog goed herriner zijn meneer Huub, Juffrouw Willemijn en Juffrouw Helma. Groep 6 met Juf Willemijn was echt een hele toffe klas toen! Vriendjes en vriendinnetjes uit die klas waren: Irena Ewijk, Anouk van Eil, Noortje van de Berg enz.

  D'n Overkant, 1989

  ?