Linda van Rijn

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda van Rijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda van Rijn heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Koot, die zo prachtig kon voorlezen (misschien komt daar dat fanatieke lezen vandaan?) Meester Pauw, die mijn dochter binnenkort 'Meester Piet' mag noemen, de musical in de laatste klas was ook erg spannend! En De Sportdag elk jaar.

  Meester Koot, die zo prachtig kon voorlezen (misschien komt daar dat fanatieke lezen vandaan?) Meester Pauw, die mijn dochter binnenkort 'Meester Piet' mag noemen, de musical in de laatste klas was ook erg spannend! En De Sportdag elk jaar...

  Gerardusschool, 1974

  Praethuys, als je eindelijk mocht in de derde klas.

  Praethuys, als je eindelijk mocht in de derde klas. Nog steeds blij met de kennis die ik heb kunnen onthouden! Mooiste herinnering?: Mijn vriendin Kiki en samen hebben we het nog vaak over mevrouw Vrij (Willem 2 met zijn korte beentje) en uiteraard het gescharrel op werkweek...

  Bonaventuracollege SGM voor..., 1980

  'juf'Ellen voor Theorie en Methode! Wat een fijn mens vond ik dat.

  'juf'Ellen voor Theorie en Methode! Wat een fijn mens vond ik dat. Onze tweede dochter heet dan ook... Ellen! En dan de pauzes en de stresshuilbuien met elkaar...ja nu kan ik er wel om lachen! En de allermooiste herinnering is het begin van mijn vriendschap met Martine, waar ik nog steeds veel contact mee heb!

  holtlantcollege, 1985

  ?