Linda van Haren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda van Haren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Linda van Haren heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  te gekke tijd gehad op deze school, heel veel gelachen en ook best geleerd, heb nog jaren profijt gehad van het vak etaleren en reclametekenen.

  te gekke tijd gehad op deze school, heel veel gelachen en ook best geleerd, heb nog jaren profijt gehad van het vak etaleren en reclametekenen. Allergrootste vriendin was Moon. Geweldig.

  2003, Linda van Haren

  een noodgreep, deze opleiding, ik was net van de dansacademie en wist niet wat ik met mijn leven wilde.

  een noodgreep, deze opleiding, ik was net van de dansacademie en wist niet wat ik met mijn leven wilde. Wel een leuke tijd gehad, mijn diloma gehaald en ik kan nog steeds erg snel typen en steno. Vooral dat laatste is natuurlijk hartstikke handig anno 2011!!!

  2003, Linda van Haren

  by far de mooiste tijd van mijn schoolloopbaan.

  by far de mooiste tijd van mijn schoolloopbaan. Naast de reguliere school 's middags met de bus naar Arnhem en dan uren alleen maar dansen. Streng, maar echt mijn wereld, die dan ook instorte toen bleek dat mijn lichaam niet dezelfde plannen had dan mijn hoofd en ik moest stoppen. Ik heb jaren nodig gehad om dat te accepteren. Gelukkig heb ik de kans gekregen om van dansen toch nog mijn werk te maken...

  2003, Linda van Haren
  ?