Linda van der Sman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda van der Sman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda van der Sman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier de eerste 3 jaar gezeten en moest er toen vanaf van mijn ouders omdat ik nx uitvoerde.

  Heb hier de eerste 3 jaar gezeten en moest er toen vanaf van mijn ouders omdat ik nx uitvoerde. Weet ook geloof ik geen namen meer. Oja bianca, wendy. Schoolkamp op een van de waddeneilanden en toen werd ik samen met bianca bij wendy uit de tent gezet en moest bij de leraren in de tent. Erg leuk om dan proberen eruit te komen. Er was een keer een elfstedentocht en toen zijn we bij aAssink thuis dat gaan kijken maar dat mochten ze op school niet weten. Elke week geloof ik zwemmen in de Lieberg.

  Groot Goylant, 1983

  Heb een half jaar langer gezeten want had mijn scriptie nog niet af.

  Heb een half jaar langer gezeten want had mijn scriptie nog niet af. Namen die ik nog ken zijn Peter Vlug die ook hierop staat. Antoinette dijkstra, Ingrid Zonneveld, Carmen Annoff, Heleen, Monique( die samen woonde), Ingeborg en ws nog wel veel meer. Enja Farwick he, ik was gewoon bang van die man als ik aan de beurt was. Nog naar de Eemhof geweest met sommige. Samen gewoond met antoinette en ingrid en els. Een half jaar in het Majella ziekenhuis gewoond.

  De Schakel, 1988

  Geweldige school, veel herinneringen aan.

  Geweldige school, veel herinneringen aan. Beste vriendin was Nana van oorschot. Ging om met anneloes, Leonie, dewi, heleen, dennis. Op kamp op de fiets waar naar toe weet ik niet meer. Scheikunde van???? Biologie mochten we die film van veronica over seks niet zien maar deden we toch alleen de Visser mocht het niet zien dus de leraar stond bij de deur. Perlo van economie, ben ik verwijderd van Nana want we kletsten te veel.

  Sint Aloysiusschool, 1986

  ?