Linda Taal

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Taal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Linda Taal heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier 2 jaar bij de kleuters en de 1ste en tweede van de lagere school doorgebracht.

  Ik heb hier 2 jaar bij de kleuters en de 1ste en tweede van de lagere school doorgebracht. De kleuters hadden we een juf die voor mij het toppunt van schoonheid was ik zie haar nog voor me in een fleurig gestreepte zomerjurk. Volgens mij noemde we haar juf Norma. De 1ste en tweede klas hadden we juf van Spronsen die op bevrijdings- en koninginnendag trakteerde op Oranje boontjes. Schoolmelk in kleine flesjes met aluminium doppen die gespaard werden voor een goed doel. Van die vilt plakborden met figuren voor de vertellingen met godsdienstles. Bidden en stiekem gluren wie er nog meer zijn ogen open had. Schoolreisje naar Drievliet en maar zingen VHS gaat nooit verloren knoop dat in je oren. Een onbezorgde tijd!

  2007, Linda Taal

  IK ben in 1964 in de derde klas op de Julianaschool gekomen.

  IK ben in 1964 in de derde klas op de Julianaschool gekomen. Eerst op het noodgebouwtje aan de van Wassenaerheuvel. Een geweldige tijd van kastanjes poffen op de kachel en in de pauze in de bomen klimmen. Gecombineerde klassen die toch nog klein waren. Binnen de korste keren had ik een heel stel vrienden. Met zijn allen zijn de de 5de en 6de naar het hoofdgebouw gegaan. De 5de bij meester Manders die ook Frans gaf en pijp rookte. De 6de bij volgens mij meester Rijkens en meester Leenhouts. Volgens mij werd Rijkens namelijk ziek en kregen we toen Leenhouts. Een 0 voor een geschiedenis proefwerk om dat ik Peter Jongerius bij me had laten afkijken en als schooladvies De huishoudschool....volgens mij mocht die Leenhouts mij niet echt:)

  2007, Linda Taal

  Els Ribbens, Ronald vd Heijde, Ronald Quant, Rik, Eveline, Ineke, Angeline, Paul, Johan, Danny Schmidtzre voor Nederlands, Schmidtz voor Engels, Paulides,rector Kuipers.

  Els Ribbens, Ronald vd Heijde, Ronald Quant, Rik, Eveline, Ineke, Angeline, Paul, Johan, Danny Schmidtzre voor Nederlands, Schmidtz voor Engels, Paulides,rector Kuipers

  2007, Linda Taal
  ?