Linda Swagten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Swagten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Swagten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De studiereizen waren super leuk! Vooral die vermoeiende en o zo veilige vliegreis naar Turkije! heb 5 maanden in Spanje en 5 maanden op Tenerife mogen stagelopen, was echt te gek! Trouwens.

  De studiereizen waren super leuk! Vooral die vermoeiende en o zo veilige vliegreis naar Turkije! heb 5 maanden in Spanje en 5 maanden op Tenerife mogen stagelopen, was echt te gek! Trouwens...Manon, hoe is het eigenlijk met jou?? en Margriet...heb je nog proberen te mailen...!!

  Leeuwenborgh Opleidingen/MTRO, 1998

  De vrijdagmiddagvieringen en de briefjes die ik schreef met Wyteke tijdens de lessen.

  De vrijdagmiddagvieringen en de briefjes die ik schreef met Wyteke tijdens de lessen. Alleen al het maken van de briefjes met de gekleurde papiertjes was al leuk!!

  Basisschool Ankertje Kompas, 1986

  Ik ben door de jaren heen wel veranderd op deze school.

  Ik ben door de jaren heen wel veranderd op deze school. Van echt brugpikkie in een rode legging tot sigaretten roken in de pauzes en tussenuren. Ik heb er ook een paar vriendjes gehad, dat zijn toch altijd wel de leuke herinneringen, om het maar niet over de leraren te hebben!!

  Stedelijk Lyceum (voorheen ..., 1991

  ?