linda scheringa

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van linda scheringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  linda scheringa heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Superleuke tijd.

  Superleuke tijd. Toen verkering met Henk vdHoff. Veel lol gehad met Erwin Otten, Lars vdKoelen, Tessa Poll en Miranda de Wit en nog vele andere. Ook Kerstjens was een superleraar. jammer Eigenlijk dat je zo weinig mensen nog spreekt. Incident met een appel die we uit het raam hadden gegooid bovenop het hoofd van de gymleraar vdScheer. Wij zaten op 4 hoog en hij had een vermoeden dat wij het waren. Kwam met een rood hoofd naar boven, maar gelukkig nam onze Frank K. het voor ons op.

  Berlingh College, 1980

  Superschool - gigantisch gelachen met Ben de Bree en Frank Kloosterman.

  Superschool - gigantisch gelachen met Ben de Bree en Frank Kloosterman. Angela Rietkerk is nog steeds mijn vriendin. Onwijs verliefd altijd geweest op John Flierman. 6 jaar lang dezelfde leerlingen in de klas vond ik super. We hebben een paar jaar geleden een reunie gehouden en dat was echt heel leuk. Vreselijk gelachen altijd met Ronal de Munk, Suzan Hooijkaas en Edith Zijlstra en ook met Annemieke van der Meij en Deborah Sjouwerman. De school staat er niet meer, maar als ik langs fiets komt er altijd weer een leuke herinnering naar boven.

  de noorderschool, 1974

  ?