Linda Roos

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Roos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in oktober in de zesde klas op deze school gekomen.

  Ben in oktober in de zesde klas op deze school gekomen. Na een moeilijke start toch nog een heel leuk jaar gehad. Kamp en schoolfeest waren super. Mijn nichtje gaat nu naar deze school toe en het is best apart als ik haar naar school breng om dan weer door de gangen te lopen.

  Paulusschool v BSO, 1982

  Het eerste jaar was erg gezellig.

  Het eerste jaar was erg gezellig. Volgens de leraren te gezellig want er zijn halverwege een aantal uit de klas gehaald en in andere klassen ingedeeld. Lekker tijdens de hoorcolleges naar de korenmarkt.De laatste 2 jaren heb ik eigenlijk volledig gewerkt en niet meer geleerd. Gelukkig toch nog mijn papiertje gehaald.

  HEAO, 1990

  Leuke tijd gehad mn in 3 Havo met Yvonne C.

  Leuke tijd gehad mn in 3 Havo met Yvonne C., Yvonne J. en Yvonne T., Mireille, Ingrid, Jolanda. Heb met Yvonne C. nog steeds veel contact. Zou wel willen weten hoe het met de rest van de meiden is. Daarna 2 jaren VWO met Simone, Irene, Katja, Angelique.... Waren de makkelijkste jaren.

  Dukenburg College Mavo, Hav..., 1983

  ?