linda potijk

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van linda potijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  linda potijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hilda is altijd mijn beste vriendin geweest.

  Hilda is altijd mijn beste vriendin geweest. Verder gingen we ook veel om met Ydwine, Sandra en Christa. Raoul had ik altijd ruzie mee en Friso ook wel. Ze hebben me best "gepest" Toch later...was ik ook wel wat verliefd op Friso geloof ik....Verder vond ik meester Bonnema erg leuk en mijn eerste jaar had ik juf Alie, ook heel lief! Meester Gerard?? vond ik vreselijk. Hij was erg streng en stonk een uur in de wind!!! Later is de Dukdalf de tweemaster geworden!!!

  2007, linda potijk

  Eigenlijk waar ik aan denk, als ik aan deze schooltijd denk, is dat ik erg veel vrije tijd had!!! Ik was altijd met Bianca en we spijbelden nogal!!! :( Ik heb leuke stages gelopen en een leuke tijd gehad.

  Eigenlijk waar ik aan denk, als ik aan deze schooltijd denk, is dat ik erg veel vrije tijd had!!! Ik was altijd met Bianca en we spijbelden nogal!!! :( Ik heb leuke stages gelopen en een leuke tijd gehad. O.a. zat ik in de klas bij Joke, mascha, Gea, Heddy, Grianda, Femmieke, Jesler en Frieda enz.

  2007, linda potijk

  Hele leuke herrinneringen aan deze tijd!!! Ik zat bij Hilda, laura, lysbeth, marno, jelte, jean-batiste enz.

  Hele leuke herrinneringen aan deze tijd!!! Ik zat bij Hilda, laura, lysbeth, marno, jelte, jean-batiste enz. in de klas. We hebben de leukste en raarste dingen mee gemaakt! De leukste leraar zou ik zo niet weten, maar ik weet wel dat ik een gruwelijke hekel had aan Drenth en v/d Veen!!!!

  2007, linda potijk
  ?