linda moonen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van linda moonen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  linda moonen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  2 snelle jaren voor mij, niet echt veel herinneringen aan, mw.

  2 snelle jaren voor mij, niet echt veel herinneringen aan, mw. Last was lastig en mr. Schlùper was cool, veel in de friture gezeten in de pauzetijd. Ik zat in de s plus richting, gehaald, maar later een compleet andere richting ingedoken.

  2006, linda moonen

  heb helaas 1 jaar langer erover gedaan.

  heb helaas 1 jaar langer erover gedaan. Voor mij niet echt een supertijd in het begin, het laatste jaar was wel okay. Ik herinner me nog Klomp en ega goed, de arme wiskundeleraar Hendriks, die eens huilend de klas uitliep en Lùcker, zonder commentaar.

  2006, linda moonen

  Gigantisch leuke tijd gehad, we waren jong, maar de herinneringen blijven.

  Gigantisch leuke tijd gehad, we waren jong, maar de herinneringen blijven. Veel ´vriendjes´ die stonden te wachten op de hoek voor verkering. Met Renee, Dominiqe en Tamara veel onzin uitgehaald. Juffr. Oelewapper, die zich ´s morgens nog even moest bijwerken met kam en tandenborstel, de bekende Mok en Bok, de rustige meester Weijers en Winckens, die stinkerd, je had hem mee of je had hem tegen en Van der Straeten die met een schoenlepel in zijn mini moest stappen. Leuke afscheidsweek in de 6e klas gehad, al met al het zou leuk zijn nog eens enkele te zien! groet

  2005, linda moonen
  ?