linda mirer schellius

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van linda mirer schellius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  linda mirer schellius heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  was wel een leuke school.

  was wel een leuke school. leuke tijden daar gehad. ben allen de naam van een hoop leraaren vergeten. maar beter ook denk ik.... mnr. en mevr. overhand smolders, collignon (COLLIE), vroemen (VROEMIE) hachman, tja, de rest heeft denk ik niet echt indruk gemaakt. ik zat dan ook veel buiten de klas dan in de klas. TJA...

  Nova College Riederwaard, 1993

  was een hele leuke school.

  was een hele leuke school. leuke tijden gehad daar. ik heb bij karin van boven, chap, menno, barry, kim, nancy, mohammed, enrico, steve, jeffrey, aisegul, sarah, corinne, suzy, patricia, samad, redouan, en weet ik veel in de klas gezeten. (lang geleden moet echt graven)was echt leuk altijd met alle juffen en meesters. ook op werkweek enzo. volgens gingen we altijd naar baarn ofzo. ook vrijdag middag, het laatste uurtje was altijd wel leuk. dan mochten we allemaal playbacken en dan hoorde je 3 verschillende versies van de lambada en grease. ik ben zelf inmidels verhuist naar ijsselmonde en ga binnekort samen wonen in schiedam, dus ik heb geen idee of er nog oude klasgenootjes daar in de buurt wonen. wie weet zien we elkaar nog eens ...???

  Dubbelspoor, 1986

  weinig leuke herinnerringen.

  weinig leuke herinnerringen. ging er vaak vandoor met vanessa v. oldenbarneveld.

  Albeda College, 1997

  ?