Linda Kerker

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Kerker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda Kerker heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de mavo doorgestroomd naar de Havo 3 linda´s (Duiker en ?)in de 1e klas (daarom kreeg ik de bijnaam stippeltje, Vriendinnen: Erica Mulder, Saskia Zwart, Ada (Jacky)Taylor, Dolly Harmsen in de garderobe met een groepje theedrinken en kletsen.

  Van de mavo doorgestroomd naar de Havo 3 linda´s (Duiker en ?)in de 1e klas (daarom kreeg ik de bijnaam stippeltje, Vriendinnen: Erica Mulder, Saskia Zwart, Ada (Jacky)Taylor, Dolly Harmsen in de garderobe met een groepje theedrinken en kletsen

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1974

  meester Jan nam volkoren brood van de reformwinkel mee (toen was witbrood erg in) en liet ons met kroontjespen schrijven.

  meester Jan nam volkoren brood van de reformwinkel mee (toen was witbrood erg in) en liet ons met kroontjespen schrijven

  Nicolaas Beetsschool, 1968

  Ik vond het reuze gezellig bij juf Prins (en haar hond), veel vriendinnetjes Karin Ottevanger, e.

  Ik vond het reuze gezellig bij juf Prins (en haar hond), veel vriendinnetjes Karin Ottevanger, e.a., schoolvriendje was Robbie Boogaart. Het schoolreisje (3 d) naar Huize Erica. Mijn broer Ramon zat 2 klassen lager.

  Burgemeester Rendorpschool, 1971

  ?