Linda IJzerman- de Meulmeester

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda IJzerman- de Meulmeester en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda IJzerman- de Meulmeester heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtige mooie oude school.

  Prachtige mooie oude school. Tekenen, handvaardigheid en Duits favoriete vakken. Ik was ook toen nog niet zo met andere dingen dan paarden bezig. Kan me er dus ook niet zoveel meer van herinneren.

  Almere College Ontmoetingss..., 1980

  Mijn eerste jaar in de dependance van het Almere College in Dronten.

  Mijn eerste jaar in de dependance van het Almere College in Dronten. Kwam net uit Duitsland en moest wel even wennen. Zat meer bij de paarden dan dat ik met school bezig was. Was wel gezellig én nog lekker dicht bij huis.

  het almere college, 1979

  Mooie school, bijna in het bos met beek.

  Mooie school, bijna in het bos met beek. Heerlijke tijd gehad. Vooral 1e klas met Leune (biologie) als klasseleraar. Vreselijke scheikunde/natuurkundeleraar (?). Die man liep altijd alsof hij aan een plank vastzat. Talenles met de koptelefoons en aardrijkskunde van die leraar die vreselijk spetterde als hij praatte en opschepte over die aardige kinderen van zijn vorige school, die zijn auto altijd wasten. Hij vertelde ook dat hij borduurde !! Weet nog van zgn stinkbom waar hij zich vreselijk kwaad om maakte. Toen hij de klas uitliep ontdekten we dat de lucht van een nieuwe landkaart kwam! Alles draaide toen nog om de manege en paarden. Vriendinnen uit die tijd: Inge (?), Dorien de Bruin, Jaqueline v/d Zwam (?)

  Prins Willem-Alexanderschool, 1976

  ?