Bekijk het volledige profiel van Linda deRoo en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Linda deRoo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Eerst 2 jaar op de Olijflaan e...

Eerst 2 jaar op de Olijflaan en toen naar die grote fabriek. Nog wel veel leuke herinneringen aan die tijd. Vooral de werkweek naar Texel, waar een aantal klasgenoten schapen loslieten en vervolgens teruggestuurd werden met de boot. Ook de werkweek naar Parijs was een succes.

2004, Linda deRoo

Ik ging altijd met Anita samen...

Ik ging altijd met Anita samen naar school. Ook bij elkaar eten tussen de middag. Later met bijna de hele klas naar De Wilgenhoek

2004, Linda deRoo

Er komen weer heel veel namen ...

Er komen weer heel veel namen naar boven. Juffrouw Van Vlijmen - een vervangster - deelde altijd snoepjes uit. Ook kreeg je roosjes op het bord als je goed je best had gedaan. De driedaagse schoolreis in Baarn en de werkweek in Leersum waren een succes. Nog steeds goede herinneringen aan. De reunie in 1999 in Leersum was geweldig. We zouden dat toch om de 5 jaar doen. Dat betekent dat het dit jaar weer zover zou zijn. Namen die ik mis op deze site zijn: Anita Bruijn (waar ik nog wel contact mee heb), Ellen Timmerman, Ellen Klute, Monique van Deursen, Johan Felius, Petra (ik weet haar achternaam niet meer), Eric Brinckmann, Rene Greve, Fred Pons.

2004, Linda deRoo
?