Linda denHamer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda denHamer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Linda denHamer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De meeste herinneringen komen uit de bovenbouw, ik zat bij meester Klaas, klasgenoten die me nog bij zijn gebleven zijn Esther, Yvette, Barry, Claudia, Ewoud.

  De meeste herinneringen komen uit de bovenbouw, ik zat bij meester Klaas, klasgenoten die me nog bij zijn gebleven zijn Esther, Yvette, Barry, Claudia, Ewoud. En Roy natuurlijk want met hem mocht ik altijd opdrachten buiten de klas doen, wat daar de reden van was ben ik nog steeds niet achter. Het kamp was altijd een groot feest, lekker met z'n alle op de grote slaapzalen keten totdat je betrapt werd en in je slaapzak op de gang kon gaan zitten. Nou dan dacht je nog wel een keer na om weer te gaan keten, want het was altijd erg koud op de gang, en ze lieten je daar gerust een tijdje zitten. En altijd voor het eten met ons bestek om de tafel slaan en zingen van wij hebben honger honger honger. Leuke herinneringen

  De Brug, 1976

  ?