Bekijk het volledige profiel van Linda deKruijff en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Linda deKruijff heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Was een soort huishoudschool,a...

Was een soort huishoudschool,alleen kreeg je meer dan alleen maar koken en naaien! Je leerde bv ook lampen uit elkaar halen,films maken en documentaires enz,ik heb er later wel heel veel aan gehad! Vele namen weet ik niet meer,maar als ik gezichten ziet dan herinner ik het me nog wel! Was een hele leuke school,mijn 2 nichtjes zaten ook op die school,Diana Buijsse en Diana Vogel!

2012, Linda deKruijff

Ik weet dat het een leuke scho...

Ik weet dat het een leuke school was en mijn broer John Buijsse zat ook op deze school,maar ook mijn nichtje Diana Buijsse.We zaten ook in dezelfde klas,mijn broer en ik en er was soms wel eens verwarring om onze achternaam,want ik heet de Kruijff en mn broer heeft als achternaam Buijsse,we moetsen dan altijd uitleggen waarom we verschillende achternamen hadden terwijl we broer en zus waren! In 1 van de klassen,toen heette dat klassen,nu groepen,weet ik dat we wel eens ons huisdier mee mochten nemen naar school en we hadden ook dieren in de klas,vissen en hamsters en tijdens vakantie dagen mocht 1 van ons de dieren mee naar huis nemen om te verzorgen in die vakantie periode! Was een erge leuke schooltijd! Ik ken helaas niet alle namen meer van mijn klasgenootjes,maar zie ze wel voor me! Er was wel 1 meisje,een bruin meisje in onze klas en dat was wel 1 van mn beste vriendinnetjes,haar naam was Grasita geloof ik,achternaam weet ik niet meer,helaas! Hoop dat andere mijn naam nog wel weten en mij vinden op deze site want is leuk om weer herinneringen naar boven te halen en te weten hoe het met hun is gegaan!!

2012, Linda deKruijff
?