Linda Crouwel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Linda Crouwel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Linda Crouwel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoi oude klasgenootjes als jullie dit lezen.

  Hoi oude klasgenootjes als jullie dit lezen. Ik vond het een leuke tijd vooral onze play back shows die we uitvoerden.Op kamp en dat ik als smurf een uitvoering had die dia's heb ik nog steeds ik laat ze maar niet zien aan mijn dochter!!!!! En ons spelletje om de boom die maar dikker werd ik ben benieuwd of die boom nog steeds bestaat. En natuurlijk onze juffrouws en meesters we begonnen bij juf.Schaap geloof ik en zo *********halve als de tandarts op de school was dan vond ik het wat minder het stonk en dat kamertje was taboe.en natuurlijk die aaaaardige tandarts. En natuurlijk de laatste jaren bij Yvonne in de klas die avondjes die we daar doorbrachten en ons vakantie uitje he Tasmiah dat blijft je hele leven bij je Ik hoop dat alles goed gaat met Yvonne.En natuurlijk Yvonne was gek op ABBA wij natuurlijk ook.

  pieter oosterlee school [ba..., 1972

  Ik had best een leuke tijd ben in de derde klas blijven zitten en toen hadden we en klein groepje en daar zat een jongen bij die noemde we bollie blauw en nog 2 andere jongens maar daar weet ik de namen niet van.

  Ik had best een leuke tijd ben in de derde klas blijven zitten en toen hadden we en klein groepje en daar zat een jongen bij die noemde we bollie blauw en nog 2 andere jongens maar daar weet ik de namen niet van. We hadden een klasje in een klas. En bij Frans was het altijd leuk als er iemand een scheet liet dan lag de leraar helemaal in een deuk en van lesgeven kwam dan niets meer en als je het over zijn slangen had.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1978

  ?