Lina van Haagen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lina van Haagen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Lina van Haagen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie kweekschool voor de handel.

  zie kweekschool voor de handel

  ESA school voor de handel, 1992

  Kan me Belinda op de foto nog herinneren, Remco Kleuver (deze ging eerder dan ik naar de Brink) zij waren beide ouder dan ik.

  Kan me Belinda op de foto nog herinneren, Remco Kleuver (deze ging eerder dan ik naar de Brink) zij waren beide ouder dan ik. Sta zelf niet op de foto, die te zien is bij Belinda (waarschijnlijk later erbij gekomen). Verder herken ik nog wel gezichten, maar weet er geen namen bij. Heb hier alleen mijn kleuterschool gedaan, daarna naar de 1e klas van De Brink. Zal z.s.m. mijn foto erbij doen

  Holendrecht, 1977

  Wat namen door de jaren heen; Shelly van Groningen, Danny Verheijden, Nicky de Boer, Djamilla, Raymaond Kreelekamp, Jamal, Mandy, Eva, ,Gishlaine, Isabel di Stefano, Minouschka vd Woerdt, Barry Maurer, Barry ?(had altijd een Aussie aan)Karen, Tamara, Stev

  Wat namen door de jaren heen; Shelly van Groningen, Danny Verheijden, Nicky de Boer, Djamilla, Raymaond Kreelekamp, Jamal, Mandy, Eva, ,Gishlaine, Isabel di Stefano, Minouschka vd Woerdt, Barry Maurer, Barry ?(had altijd een Aussie aan)Karen, Tamara, Steven van Vlaanderen, Swenja Holtman, Linda Brink (net bevallen van een jongetje Davey) is nog steeds een (beste) vriendin van me. Leraren; Siebers, Meeldijk, Brinkman, de heer Bollijn, Aengenent (streng maar rechtvaardig). Elke middag thee drinken in de Febo lunchroom........... Ik kan me nog herinneren dat ik met Danny Verheijden, Djamilla en Nicky de Boer in de gang aan het "Stuiver Voetballen"was na een van de schoolvakanties en dat we toen door een leraar naar Pronk (adjunkt direkteur) zijn gebracht, omdat onze schoenzolen hadden afgegeven op de net opnieuw gewaxte vloer, hi, hi. We zijn toen geloof ik een week geschorst geweest, na schooltijd dan. Moesten we elke dag tot 16.** uur blijven. Zelfs toen lol gehad. Roeien in de Amstel. Ik, Karen Wooning, Tamara, Silvia Bakker en Mariska zaten in een roeiboot overdwars op de Amstel en daar kwam een giga schip aan en Gymjuf Kroeg schreeuwen dat we moesten roeien, maar we raakten volledig in paniek en wisten niet meer wat bakboord en stuurboord was! Uit eindelijk door een Wake Up call van Tamara roeiden we net op tijd weg! En dat die ... broer van me (maar wie kent Nico niet!) op een ochtend dat we Schoolonderzoek hadden enorme zandzakken voor de deur had gezet waar ik mijn brommer uit moest halen. Kwam ik dus te laat. Ik kwam trouwens elke dag te laat en had altijd de mooiste smoezen, maar deze echte geloofde ze niet. Mocht ik er niet meer in. Mijn broer heeft geluk dat ik mijn diploma heb gehaald. Het is uiteindelijk allemaal goedgekomen hoor, tussen mijn broer en ik!

  Kweekschool voor de handel, 1986

  ?