lilianne brokx

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van lilianne brokx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  lilianne brokx heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onder het bewind van Cremers en Cornelissen was het een uitermate gezellige tijd.

  Onder het bewind van Cremers en Cornelissen was het een uitermate gezellige tijd. Bijgebleven zijn Jan Engbers voor geschiedenis en ons reisje naar de Ardeche (verdiend met jureren voor de Rabobank). Het schoolplein ingericht voor de actie "Stop de kindermoord" van VVN. Mijn klasgenoten Bernard Smits, Berry Bakers, René van Strijp, Nelly Egelmeers, Marja van Andel, Guus (achternaam vergeten). Prettig vertoeven in "'t Herbergske" Hans Brokx

  P.A. Hemelrijken, 1971

  Lilianne van Rijssel Leuk om te ontdekken dat oude klasgenoten deze site ook bezoeken.

  Lilianne van Rijssel Leuk om te ontdekken dat oude klasgenoten deze site ook bezoeken.Christiane ken je me niet meer? Ik weet nog wel wat meer namen uit de klas van Hr.Ketelaars, de man met de grote handen.

  De Boog, 1971

  Van Lieshout met het verplichte lachen om zijn grappen.

  Van Lieshout met het verplichte lachen om zijn grappen. "De ouwe" directeur v.d. Laar, Spee een klein algebra en meetkunde leraartje waarvoor sommige slijmerds de vuilnisbak buiten mochten gaan zetten bij zijn huis, meneer Martin en meneer Roestenberg voor Frans, "De Poot", meneer Frits Been.

  St.Thomas van Aquino, 1966

  ?