Lilian Heinrichs

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lilian Heinrichs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lilian Heinrichs heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig, heb er niet z'on fijne herinneringen aan over gehouden.

  Weinig, heb er niet z'on fijne herinneringen aan over gehouden. Ken nog juffrouw Frings, meester Cox, juffrouw Katie, juffrouw Houben, misschien heeft er nog iemand foto"s ik ben jammer genoeg alles kwijtgeraakt i.v.m. brand, stuur eens een mailtje als je me nog kent: liton@quicknet.nl

  Angela Canisius, 1969

  Was een hele verhuizing van de Heilige Geest naar de Heijendahl, was minder ouderwets en nostalgisch wat ik best jammer vond, was een kil gebouw en erg onpersoonlijk, je kon er moeilijk je draai vinden.

  Was een hele verhuizing van de Heilige Geest naar de Heijendahl, was minder ouderwets en nostalgisch wat ik best jammer vond, was een kil gebouw en erg onpersoonlijk, je kon er moeilijk je draai vinden. Ben altijd een buitenstaander gebleven bij de medeleerlingen en werd soms heel erg gepest, achteraf is dat wel jammer, de leraren waren leuker dan sommige leerlingen, wwon nu in Schagen, wie me nog kent stuur eens een mailtje: liton@quicknet.nl, ben helaas alle foto's kwijtgeraakt, best wel jammer, want er waren ook een aantal hele leuke vriendinnen bij.

  Mavo Heijendahl, 1980

  kan me heel weinig van deze school herinneren, wel weet ik dat ik een keer een wascokrijtje heb opgegeten haha.

  kan me heel weinig van deze school herinneren, wel weet ik dat ik een keer een wascokrijtje heb opgegeten haha.

  Kleuterschool Maria Goretti, 1967

  ?