Lijda Wit

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lijda Wit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lijda Wit heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in 1964 begonnen in klas 1b met o.

  Ben in 1964 begonnen in klas 1b met o.a. Paulien van de Zouwen, Ineke van Aken Yvonne Blankenstein, Annie Sterk, Letty Kraan en Dicky Snetselaar. Als leerkrachten hadden we Juf. Woltjer, Juf. Rodenburg, en Juf. de Boer. Het 2e schooljaar zat ik in klas 2a met o.a. Ellen Prent, Silvia Kragten, Fieke Los, Roos Pieneman en Sonja van Osch nog steeds vriendin. De leerkrachten uit dat schooljaar waren o.a. Juf. van Arkel, juf Bouwman en juf. de Gooyer. De laatste klas Ass. A was het Dhr Haverkamp die ons in het gareel moest houden en ook juf. Haak droeg haar steentje bij en daar kon je niet omheen. Vaak op de fiets van lokatie naar lokatie, naar de Immanuelkerk, Marcuskerk en het wijkgebouw in de Croesestraat en dan tussen de middag naar een of andere patat tent. Al met Al voor mij een leuke schooltijd.

  sprong, 1964

  Leren rekenen bij juf.

  Leren rekenen bij juf. Zijlstra met kleurpotloden en Ned.taal leren met woordjes als An en Moe en natuurlijk iedere maandag een psalm of gezang opzeggen, in het speelkwartier om het "Houten gebouw' rennen en daarna weer netjes in de rij om weer naar binnen te gaan, en ook het zangkoor van meneer de Haan waar ik ook op heb gezeten. In de 2e klas zat ik bij juf. v.d. Lugt, in de derde bij juf Mol maar die werd ziek en toen kregen juf v. Capelle (een oud lerares volgens mij) en ze werd ook veel in de maling genomen door de jongens uit de klas. Van dat schooljaar is niet zoveel terecht gekomen maar in klas 4 kregen we juf. v. Rhenen en ging het weer beter. In klas 5 wederom juf. Mol en in klas 6 meneer de Haan die ik al kende van het zangkoor. Jammer dat er geen klassefoto's werden gemaakt maar ik kan me nog wel een aantal namen herinneren zoals o.a. Josje Cloo, Meri Frankhuizen, Betty en Paulien v.d. Zouwen, Liebeth Koster, Leenbeth Remkes, Thera van Kampen, Ineke van Aken, Louisa de Jong, Yvonne Blankenstein, Elly Prent, Sonja van Osch waar ik nog steeds vriendin mee ben, Jan van Gent, Appie Speek, Adriaan Moerland, Loes de Jager,Maaike Nieuwenhuis,Marijke Kamperman, Saartje Knijff, Ike v.d. Hof en Ciska Vos.

  2e Dacosta school, 1958

  ?