Lies(je) Steeneveld

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lies(je) Steeneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Lies(je) Steeneveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Als iemand het boek "De Stoel"...

  Als iemand het boek "De Stoel" leest. wat een herinnering is aan een Hillegersbergse familie in Oorlogstijd, (en een tijdje daarna) dan kan je in dat boek veel vinden over onze school. Het is geschreven door Lily Kohler (Wymenga).Een pracht boek geschreven met veel gevoel aan humour en ook soms traantjes. Heel erg aanbevolen door Lily's N.Z.se vriendin Liesje Goosens. Als je meer wilt weten schrijf maar.!!!

  2011, Lies(je) Steeneveld

  ond de gevonden foto van de le...

  ond de gevonden foto van de leraren erg leuk en bracht terug herinneringen. Woon al 50 jaar in Nieuw Zeeland, maar zou het leuk vinden van iemand te horen die in mijn klas zat. Liesje Goosens, nu Lisa Steeneveld.Zie ook m'n krabbeltje bij de Heybergschool please.

  2009, Lies(je) Steeneveld

  Knikkeren, touwtje springen, s...

  Knikkeren, touwtje springen, spelen op het schoolplein want ik woonde naast het schoolplein en mijn moeder gaf mij altijd iets te eten in de pauze door een zijraampje. Mijn vriendinnetjes waren Lily Wymenga, Elly Dokter, Anja en nog anderen.

  2004, Lies(je) Steeneveld
  ?