Lies(beth) Witvliet

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lies(beth) Witvliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Lies(beth) Witvliet heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Na een jaartje werken en een jaartje studeren in Deventer naar de PABO.

  Na een jaartje werken en een jaartje studeren in Deventer naar de PABO. Vier zeer gezellige jaren gehad (steken we er nog één op Cor? Nee Suzanne, ik ben niet stronken!Nee Irene, je hoeft geen 14 handdoeken mee als je een weekje weggaat! Gea, we dachten echt dat je verliefd was op de geschiedenisleraar!!etc. etc.).....maar bijzonder weinig opgestoken over het onderwijs, dat vak heb ik later in de praktijk pas geleerd.

  2005, Lies(beth) Witvliet

  Dochter van Johan Witvliet, tot ongeveer 1976 hoofd van deze school.

  Dochter van Johan Witvliet, tot ongeveer 1976 hoofd van deze school. Ik zat in de klas met Trudy Palenstijn, Sylvia Schermer(bobbistiek), Annemieke Hoogeboezem etc. Meisjes handwerken (van juf Balk), jongens handvaardigheid, wat was ik jaloers! Meester Veenhoff (heeft me ooit op pad gestuurd voor een "aardbeienladder"...en ik ging!). Meester Oijik (heeft in de vijfde klas m'n verzameling papieren bootjes in de prullenbak geveegd.

  2004, Lies(beth) Witvliet

  Wedstrijd met de Copernicus; wie kan er het meeste keren in één maand uitgestuurd worden! (en ik won met 36 keer).

  Wedstrijd met de Copernicus; wie kan er het meeste keren in één maand uitgestuurd worden! (en ik won met 36 keer). In de "tussenuren" naar het Veerhuis, Drop, of het Kroegie. Eten bij meneer Obdam (economie. Kloppen op de deur van De Boer of Krips.

  2004, Lies(beth) Witvliet
  ?