Liesbeth van Otterdijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth van Otterdijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Liesbeth van Otterdijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een van de dingen die ik me nog kan herinneren was meneer Backus en die was toen samen met juffrouw de Wuffel en die gaf daar ook les.

  Een van de dingen die ik me nog kan herinneren was meneer Backus en die was toen samen met juffrouw de Wuffel en die gaf daar ook les.Wat ik ook nog weet was de leraar waar wij engels van kregen, dat was eigenlijk best een leuke man, maar die hebben wij weleens het vuur aan de schenen gelegd.Ik kan me zo niet meer herinneren hoe hij heette.Zijn er soms mensen die op de Silvester of de Bernadetteschool hebben gezeten wij hebben namelijk een reunie en wel op 1 november a.s. geef je eigen op via de school of de site en kom allemaal want dan maken we er een paar gezellige uren van.

  Mater Deï huishoudschool, 1970

  Ik wil graag even doorgeven dat er op 1 november a.

  Ik wil graag even doorgeven dat er op 1 november a.s. een reunie is op onze school zowel voor de Bernadette als de Silvesterschool. Je kunt je eigen opgeven via de Silvester-Bernadetteschool of via de site kom allemaal het gaat dan vast heel gezellig worden.*************************** Hopelijk tot ziens

  Bernadette school, 1962

  ?