Bekijk het volledige profiel van liesbeth vanhal en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

liesbeth vanhal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

ik kwam in de derde op deze sc...

ik kwam in de derde op deze school.omdat mijn vader toen erg ziek was ben ik blijven zitten.maar heb 3 leuke jaren gehad.het leukste was dat we jos berendsen altijd zaten te plagen dat ik gek op hem was.(was ook wel een beetje zo.:)) met sinterklaas gaf ik hem een singletje van wij zijn 2 vrienden van dennie christian.hij werd behoorlijk verlegen. jammer dat ik nooit weer iemand gezien heb van deze school.ik ben getrouwd en heb een dochter van 20 en een zoon van 18.wij wonen in borne.ik ben benieuwd of jos ook getrouwd is.wie hem mocht zien doe hem de groetjes van mij.

2003, liesbeth vanhal

was een leuke tijd.helaas door...

was een leuke tijd.helaas door ziekte van mijn vader moest ik naar de pius x mavo.maar heb leuke herinneringen aan deze school

2003, liesbeth vanhal

ik zat eerst op de madoerascho...

ik zat eerst op de madoeraschool,die ging toen ik in de vierde klas zat samen met de javaschool en werd toen de varvikschool.mijn vriendinnetjes waren dinie bakker,ineke vierdag en ellen huisman.

2002, liesbeth vanhal
?