Liesbeth Thijsen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Thijsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Liesbeth Thijsen heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Hier heb ik wel een leuke tijd gehad.

  Hier heb ik wel een leuke tijd gehad. Ook omdat er veel leerlingen op zaten die ook naar Klimop gingen. Juffrouw Miep Boutkan en Adrie Otten kan ik mij nog goed herinneren.

  2004, Liesbeth Thijsen

  Vanaf 4 jaar op de kleuterschool en de eerste jaren lagere school.

  Vanaf 4 jaar op de kleuterschool en de eerste jaren lagere school. Ik kan me hier niet meer zo veel van herinneren. Wel de handwerklessen van de zusters, die ik nooit leuk vond.

  2004, Liesbeth Thijsen

  Voor mijn gevoel was de tijd op de Titus Brandsma niet zo'n geweldige tijd.

  Voor mijn gevoel was de tijd op de Titus Brandsma niet zo'n geweldige tijd. Ik was blij toen het erop zat. In oktober 2004 hebben we een reunie gehad van de 2e klas. We waren met ongeveer 30 oud klasgenoten en het was erg gezellig. Toen zijn er ook veel oude verhalen weer gaan leven. Ik vind het ook erg leuk na zoveel jaar te zien en te horen wat er van mensen geworden is. Op 22 oktober 2005 hebben we dit herhaald met een heel gezellig etentje en toen waren er weer andere oud klasgenoten, die er vorig jaar niet bij waren. Het zou leuk zijn als we dit eens per jaar zouden kunnen herhalen!

  2004, Liesbeth Thijsen
  ?