Liesbeth Reurts

Kent 0 personen

WIDOW
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Reurts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Liesbeth Reurts heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  kleuterperiode bij juf van der...

  kleuterperiode bij juf van der Plas,daarna 3 jaar juf Meijerink en de laatste 3 jaar bij meester Heukelum.Elke dag 40 hoofdrekensommen voor de ochtend pauze,ik heb er leren dagdromen en weinig geleerd.Het was een antieke school met een dito schoolbibliotheek(ik zou ze nu graag willen hebben,de oudercommissie heeft deze sterk verouderde boeken van voor de oorlog op een gegeven moment verbannen)Meester Heukelom rookte altijd sigaren in de klas ,had losse handjes en had een voorliefde voor de vaderlandse geschiedenis en las op vrijdag's voor uito.a. de jongens van Bontekoe en Bram Vingerling.We kregen ook godsdienstles van dominee Kwantes

  2004, Liesbeth Reurts

  Ik heb veel gespijbeld met o.a...

  Ik heb veel gespijbeld met o.a. Marcel Kuiper in het Hoornsche Veerhuis.In november 2003 was er een reunie van het RSG,het Veerhuis was niet meer en Hoorn ten negatieve veranderd.Sommige docenten kende ik niet,maar zij mij wel,ik was daar dus het hele schooljaar niet geweest,foei,foei!! en waar was die spijbelinspecteur???Jammer dat Kelder er niet was ,want ik moet nog steeds mijn in beslag genomen boeken die ik tijdens zijn lessen las terug krijgen.

  2002, Liesbeth Reurts
  ?