Liesbeth Prins

Kent 10 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Liesbeth Prins heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Op deze school kwam ik in de 5e klas binnen.

  Op deze school kwam ik in de 5e klas binnen. Ik schreef 'los' en met het excuus dat dit op mijn vorige school wel mocht, werd het getolereerd. Meester Swartsenburg en meester Geusebroek (superaardig!). Tijdens de handwerkles (hoe heette ze ook alweer?) één keer op de gang gezet omdat ik zat te kletsen! De brei-werken flink opgerekt om maar zo snel mogelijk 10 cm te halen. Die ene babysok is nooit afgekomen... Vriendinnen: Christal Henzen, Shelley Alling, Judith Jansonius, Els Dekker, Renu Ramrattansing, Mirjam Meijs, Menu(?), ... Aardige jongens: Marcel de Man, Denis Bierling (hoi!), Jeroen, Erik , Steve (ook hoi!), ...

  2004, Liesbeth Prins

  Lieve juffen: juffrouw de Vries en juffrouw Segaar.

  Lieve juffen: juffrouw de Vries en juffrouw Segaar. Helmi Buis was er al m'n beste vriendin!

  2004, Liesbeth Prins

  Tot en met de 4e klas heb ik op deze school een hele leuke tijd gehad.

  Tot en met de 4e klas heb ik op deze school een hele leuke tijd gehad. Een hele lieve juf (Barends) in de 1e klas, een strengere (van Vliet) in de 2e, een meester (van der Wel) in de 3e en weer een juf (Klop-Mulder) in de 4e. Ik had leuke vriendinnen: Helmi Buis (m'n allerbeste!), Sylvia Chaudron, Martine Büchly, Gusta Timmer, Wendy Kreuzen, Miranda Eckhard, Sonja Offers, ... En er zaten leuke jongens bij ons in de klas: Robin Auwerda (waar ik verlegen verliefd op was!), Steven de Mos, Raymond Eilander, Fausto den Heijer, Hans Pieterson, ... (Zoen-)Tikkertje op het grote plein, de jongens tegen de meisjes, netjes in de rij staan voordat we naar binnen gingen... In de zomervakantie na de 4e gingen we verhuizen naar Loosduinen en ging ik naar een andere school.

  2004, Liesbeth Prins
  ?