Liesbeth Massolt

Kent 9 personen

relation
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Massolt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 76

  Liesbeth Massolt heeft 76 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 28

  Ik kwam hier in de 3e klas bij meester Verhoef.

  Ik kwam hier in de 3e klas bij meester Verhoef. In Huizen , waar ik eerst woonde, hadden we net een splinternieuw schoolgebouw, wat een afgang hier die oude meuk! Grote stinkende oliekachels, die regelmatig uitvielen en de WC's nog achter in de klas, met raampje nota bene! Ik zal als tekenlerares nooit vergeten, hoe hier de tekenles ging. Tekenen naar een voorbeeldkaartje in een super mini tekenschriftje. Ik kon toen al aardig tekenen en wat denk je dat meester Verhoef deed, als het klaar was? Met zijn rode potlood schreef hij heel groot het cijfer dwars door de tekening!!!! Dat geloof je toch niet! Het ging mij door de ziel! Het tekenschriftje heb ik nog, een aanklacht tegen de vreemde praktijken in die tijd! Vriendinnetjes: Tineke Marschal, Rita van Leersum, Hestera Verheul, Gezientje van Dam. Ik vond Gery Nieuwhof zo lief! Jan van Dijk , de hoofdmeester en zijn vrouw Hennie waren kennissen van mijn ouders, zij kwamen ook uit Huizen. Ik kwam daar regelmatig en kende de kinderen goed. ( Jaap, Mensje, Evert en Maria) De oudste twee leven helaas niet meer.

  2014, Liesbeth Massolt

  Ik was hier een jaar stagiaire, samen met Ada Bot, ook uit Abcoude.

  Ik was hier een jaar stagiaire, samen met Ada Bot, ook uit Abcoude. Ons examenjaar en we hebben op deze school ook ons praktijkexamen gedaan. De hoofdleidster was Cora Muis.

  2010, Liesbeth Massolt

  Tijdens mijn examenjaar voor kleuterleidster liep ik op deze school stage, samen met Ada Bot.

  Tijdens mijn examenjaar voor kleuterleidster liep ik op deze school stage, samen met Ada Bot. Maar ik dacht dat het de koningin Julianaschool heette. Cora Muis was hoofdleidster.

  2010, Liesbeth Massolt
  ?