Liesbeth Kramer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Liesbeth Kramer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  VZ opleiding in de barakken in Goes- Oost.

  VZ opleiding in de barakken in Goes- Oost. Een aantal meiden zie ik nog wel eens maar op de reunie een aantal jaren geleden waren er niet veel van ons jaar. Misschien dat we door deze site wat meer kans maken.

  AG en VZ, Ter Welle, 1986

  Een leuke tijd gehad op deze school, met juffrouw Provoost en de meesters Lievense en Jacobs.

  Een leuke tijd gehad op deze school, met juffrouw Provoost en de meesters Lievense en Jacobs. Handwerkles van juf Poleij. Ik zou graag willen weten hoe het mijn oude klasgenoten is, bijv. Martin Versteeg, Brenda Delforge?, Tom Hebing, Gilbert Wesdorp, Marcel Verstelle, Jan Noteboom, misschien tijd voor een reunie. Ik spreek Mandy nog wel eens en een aantal kom ik nog wel eens tegen in de stad zoals Anja en Sacha.

  prinses Wilhelminaschool, 1975

  Ik heb de havo niet afgemaakt, het laatste jaar was erg gezellig voor mij en mijn medeleerlingen maar de leraren hebben me regelmatig verwijderd uit de les.

  Ik heb de havo niet afgemaakt, het laatste jaar was erg gezellig voor mij en mijn medeleerlingen maar de leraren hebben me regelmatig verwijderd uit de les. Het schooltoneel was voor mij een leuke afwisseling.

  Het Goese Lyceum, 1982

  ?