Bekijk het volledige profiel van Liesbeth Kluppel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Liesbeth Kluppel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juffrouw v/d Woude, erg aardig...

Juffrouw v/d Woude, erg aardig, enthousiast. Een klasgenootje dat naar Australie vertrok, ziekenhuis naspelen toen Brenda daarheen ging voor een operatie. Remco die iemand anders een gat in het hoofd sloeg met een pan, rare dingen om te onthouden..

2004, Liesbeth Kluppel

De zomerkampen, vooral Epekamp...

De zomerkampen, vooral Epekamp, uitwisseling met Tsjechische school, de lesmarathon, kerstvolleybaltoernooi, teveel om op te noemen eigenlijk. En ik zie nog steeds Sterre, Marjolein, Brenda en Gerdien van de Populier!

2004, Liesbeth Kluppel

De weekopeningen vond ik achte...

De weekopeningen vond ik achteraf gezien wel heel apart, hutten bouwen tijdens lunterenkamp, altijd voetballen na schooltijd, natuurlijk de musical. Ook altijd van die briefjes schrijven met hele versierde envelopjes en deze in de klas aan elkaar geven. De bruiloft van juffrouw Winterswijk-Van Tellingen, dollen met de docenten zoals meester Loek en meester de Bloois. En natuurlijk zingen voor 50-jarig huwelijk van Juliana en Bernard, de dag in het jaar dat we een lolbroek of grapjas moesten maken, er komt steeds meer terug nu ik erover nadenk, grappig. Leuk ook dat er veel bekenden terug te vinden zijn op deze site. Verder zie ik Brenda nog steeds, erg gezellig!!

2004, Liesbeth Kluppel
?