liesbeth dejong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van liesbeth dejong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  liesbeth dejong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw quartel, en de optocht door het dorp, we moesten allemaal verkleed in katwijkse kledij, ik kan me niet veel meer ervan herinneren.

  Juffrouw quartel, en de optocht door het dorp, we moesten allemaal verkleed in katwijkse kledij, ik kan me niet veel meer ervan herinneren.

  De Eerste Stap, 1979

  Mevr.

  Mevr.de Haan, goh, die werd toch wat gepest vroeger. De laaste twee jaren in de Jan van Brakelstraat die waren het gezelligst. De gezellige werkweek in Epen(Limburg)dolle pret, s'nachts door de koeievlaaien lopen in de weilanden(bah) kortom gezellilge jaren gehad.

  1e Chr. Katw. Industrie- en..., 1987

  snipperuren inleveren, dat je niet hoefde te gymen.

  snipperuren inleveren, dat je niet hoefde te gymen. Meneer Plokker met zijn mooie geiten sokken en wollen truien, echt een vrijgezel. Van Kruistum dat was toen ook een aardige man, gezellig. Tussendoor even wat halen bij de concierge, dat was toen die oudere man nog, echt een Katwijker, zijn naam ben ik kwijt, Leuke klasgenoten, marianne, diane, caroline,enz.

  KMBO De Brittenburg, 1991

  ?