Lies Robijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lies Robijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Lies Robijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het enige wat mij is bij gebleven dat er rechtsachter een lokaal was en dat wij verkleed waren als paddestoelen en kabouters.

  Het enige wat mij is bij gebleven dat er rechtsachter een lokaal was en dat wij verkleed waren als paddestoelen en kabouters. We zongen dan het liedje kabouter spillebeen en halverwege moesten de kabouters op de paddestoelen gaan zitten. Natuurlijk brak de paddestoel. Maar voor de rest kan ik me er weinig nog van herinneren. Jammer.

  2004, Lies Robijn

  De namen van schoolkinderen weet ik er nog een paar: Gepke de Leef, Cora Monster, Noortje Zwets, Jan ten Veen, Hans? Steven Baart, Karin van der Kolk, Aafke? Ap Hoek, Astid? Tjitske? Meester Baart, Juf Schuilenburg, Juf de Graaf, Meester Groeneveld.

  De namen van schoolkinderen weet ik er nog een paar: Gepke de Leef, Cora Monster, Noortje Zwets, Jan ten Veen, Hans? Steven Baart, Karin van der Kolk, Aafke? Ap Hoek, Astid? Tjitske? Meester Baart, Juf Schuilenburg, Juf de Graaf, Meester Groeneveld.

  2004, Lies Robijn

  Ik heb in klas 1F,2G,3Hc,4H3 gezeten.

  Ik heb in klas 1F,2G,3Hc,4H3 gezeten. Wat ik toentertijd het leukste vond was dat je als meisje van de Huishoudschool ook les kreeg in techniek en houtbewerken. Persoonlijk vond ik het een te gekke, leuke en gezellige schooltijd. Het 1e en 2e jaar HHS/LTS, daarna helaas HHS, YECH. Ik vond de Technische kant toch wel het leukste. Het huishouden kon ik allemaal al. Ik heb de diploma en ook de typediploma gehaald. Een paar namen zijn wel blijven hangen. Ik herinner mij de Biologieleraar Siem Dekker (overleden) en volgens mij was er ook een lerares Dekker, Engels Prinsen, Textiel Overbeek, Koken Stijmets, Verzorging de Groot, v/d Ent, Snoek, Den Hartog, Bijl, v/d Bent, Wessels, Tekenleraar HHS Kaptein en er ging over hem een verhaal dat hij een keer een deuk in het schoolbord geslagen heeft. Als hij verschrikkelijk kwaad was begon hij voor de klas eerst heel zachtjes te praten en dat langzaam maar zeker aanzwol tot een geweldig geschreeuw. Gymleraar HHS Kievit en van de LTS Nonner en een Surinaamse lerares?haar naam weet ik niet meer. Van de scholieren: Inge Mens Hoofddorp, Tilly Dekker Hoofddorp, Dirk Dekker Rijsenhout, Magda Resoort Hoofddorp, Marga van Zelst, Stef v/d Poppe Hoofddorp, zijn vader had een slagerij, Anita uit Hoofddorp?zij had een zwart kort koppie haar, Petra?lange blonde dikke vlecht tot op haar billen, Annemieke uit Heemstede?15 gezinsleden, 12 meiden en de laatste was een jongetje? Ank uit Zwanenburg/Halfweg, dochter van de Groenteman? Wil of Wilma? Gerda? Charlie Spijker heeft gewerkt bij een houthandel Hubo, Evert Treffers Zwanenburg?, Johnny Visser Hoofddorp, Cor van Kleef Zwanenburg?. Wie wil en kan mij verder op weg helpen. Ik zou het hartstikke leuk vinden. Als ik de jaren terug mocht draaien dan zou ik het met alle plezier zo weer over doen. En met Cor de Boer een vriendschap van toch zeker 7 jaar gehad. Waar ik was was hij en waar hij was was ik. Hij is gaan varen en door de nodige prive-problemen moest ik met pijn in mijn hart de vriendschap zo rond 1980 verbreken. Helaas heb ik geen schoolfoto's uit die tijd.

  2004, Lies Robijn
  ?