Lies Frank

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lies Frank en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Lies Frank heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Waaijenburg was voor mij puur tijdverdrijf omdat ik al wist dat ik werk zou hebben na mijn verplichte schooljaren.

  De Waaijenburg was voor mij puur tijdverdrijf omdat ik al wist dat ik werk zou hebben na mijn verplichte schooljaren.Kapster in een kapsalon in Koudekerke waar ik al werkte in de weekenden. Ik herinner mij de kooklessen waar wij ook de maaltijden voor de docenten bereiden, waar we in spuugden.Het weekend op het Zilveren schor,het oppassen op meneer Jasperse zijn kinderen samen met Liesbeth, mijn vriendin. Meneer de Visser, de gymleraar,waar ik stiekem verliefd op was en die dat wel leuk vond en meer deed dan alleen lesgeven!!! De examens waar ik helemaal blokkeerde omdat meneer de Visser daar rondliep als examinator.

  De Waaijenburg, 1962

  Mijn herinnering aan de Willibrordusschool is, dat deze nog Prinses Ireneschool heette.

  Mijn herinnering aan de Willibrordusschool is, dat deze nog Prinses Ireneschool heette.Ik kwam van de kleuterschool die in het verenigingsgebouw zat met juf Sonke, daar liep ik twee keer weg naar huis 4 of 5 jaar oud,via binnenweggetjes naar de Melsesweg waar mijn ouders een vakantieoord beheerden en een campingwinkel hadden. Juf Samuelse en het huis waar zij samen met haar zus woonde in de Duinweg, waar ik samen met mijn vriendinnetjes thee dronk. Meester de Hollander, die met zijn lineaal op je hoofd zwiepte terwijl je niets verkeerds had gedaan. De kwekelingen van de Pabo,zoals Frans van der heijden, hij kon zo mooi vertellen en nu nog zie PZC! Meester Schoenmaker,streng maar rechtvaardig. Mijn schoolvriendinnen: Henny, Klazien, Nellie,Liesbeth waar toch ook af en toe ruzie mee was en mijn vader die tot mijn schande verhaal ging halen bij hun ouders. De hut die we bouwden in de duinen samen met Jos Roelse en Karel Francke. Mijn eerste sigaar die ik rookte en daardoor in mijn broek poepte! Rolschaatsen op het schoolplein en touwtje springen etc. Onze poes "Pluimpje" die ons opwachtte bij school! Mijn zusje die een kuiken won die kip werd en ineens verdwenen was?!? kees Lievense, die helaas later om is gekomen bij een auto ongeluk. Het fietsenhok in de zesde waar ik Sjaak Koets zijn duimen omboog, gebroken of....?

  Willibrordusschool, 1962

  ?