Lieke van Poucke

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Lieke van Poucke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Lieke van Poucke heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Studie Bestuurskunde.

  Studie Bestuurskunde. Gestart in jaar (1982) met oa Mike van Emmerik, Tijm Corporaal en Marcel Krabbendam. René ontmoet en in 1985 getrouwd. In 1987 Enschede verlaten vanwege werk in de Randstad. In 1989, zwanger en wel, uiteindelijk toch nog afgestudeerd.

  Universiteit Twente, 1982

  Tja het Stedelijk.

  Tja het Stedelijk. Als verlegen brugklasser begonnen, vervolgens als puber moeizaam mijn weg zoekend. Bij de 2e keer 5 VWO eindelijk mijn draai gevonden en nog twee hele leuke jaren gehad met Hanneke, mijn zus Anna (toen Anneke), Sjo Leenders, Theo Kamsma (oorbellen zetten in de garderobe), Berry,...

  Stedelijk Lyceum, 1971

  Ondanks alle twijfels die al in het 1e jaar kwamen toch helemaal afgerond in 1982.

  Ondanks alle twijfels die al in het 1e jaar kwamen toch helemaal afgerond in 1982. Vooral veel geleerd tijdens de stages op Woonwagenkamp Helmond, Parsival in Valkenswaard en het wijkcentrum in Helmond (De Bus of i.d.. Ervaringen die ook later zowel prive als in werk vaak erg waardevol bleken. Wat betreft docenten niet al te veel herinneringen, veel les werd er toen niet gegeven, we deden vooral veel aan zelfstudie en zelfontwikkeling.

  Sociale Akademie Den Elzent, 1978

  ?