Liedeke Pol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Liedeke Pol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Liedeke Pol heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zakken chips leegvreten in de pauze gekocht bij de meermarkt, enorme lol tijdens Apperloo's aardrijkskundelessen! Sjoerd de Boer zijn eeuwig herhalende Nederlandse Medley zingen! (siske de rat, land van maas&waal etc.

  Zakken chips leegvreten in de pauze gekocht bij de meermarkt, enorme lol tijdens Apperloo's aardrijkskundelessen! Sjoerd de Boer zijn eeuwig herhalende Nederlandse Medley zingen! (siske de rat, land van maas&waal etc. ) èn de schoolmusicals natuurlijk!

  A.M. van Schurman, 1994

  Ik kwam in grope 5 bij meester schotanus toen ik verhuisd was uit Hengelo.

  Ik kwam in grope 5 bij meester schotanus toen ik verhuisd was uit Hengelo. Vreemd accent had ik natuurlijk. Favoriete herinnering; Arjo die een penis in erectie op het bord had getekend om seksuele voorlichting te geven. Helaas kwam midden in het betoog Jan Smit binnenvallen en werd er snel iets weggeveegd. Ook zijn keyboard was top, lekker zingen!

  Toermalijn, 1991

  We hadden altijd een erg leuke klas.

  We hadden altijd een erg leuke klas. Kan me de weekopeningen- en sluitingen nog goed herinneren. Ook juf Rodemond en juf Sjoeke.

  De Bron, 1986

  ?