Bekijk het volledige profiel van Lidwien Meulemeester en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 20

Lidwien Meulemeester heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 10

Geschiedenis van broeder Clare...

Geschiedenis van broeder Clarentius en de onvergetelijke spelletjesmiddagen met de leraar biologie Van der Walle op vrijdagmiddag. Lekker tripletjes drinken bij Frits en dan weer helemaal op de fiets naar Oosterhout, langs het kanaal. En het nummer 'Fly like an eagle' was sinds de 'werkweek' wel helemaal onvergetelijk geworden! Frans van juffrouw Goudsmit, die ook nog eens heeft meegedaan aan 'Wie van de drie'. Het omkleden met gym, waarbij de jongens altijd heel toevallig langsliepen en hun gezich afwendden om vervolgens de 'hele handel' goed in de spiegels te bekijken... Vreselijk veel gelachen en ook voor het eerst gespijbeld, maar de boel toch met goed gevolg afgemaakt. Ik trok toen veel op met Maartje Nota, Victor Lafeber, Ruud van Vorstenbosch, Monique Soentpiet, Anget Beelen, Carry ?, Gerard Ottevanger, Dorien Timmermans, Joop Versteden of Verstegen??

2008, Lidwien Meulemeester

Zat bij Juffrouw Gorissen in d...

Zat bij Juffrouw Gorissen in de klas, ons lokaal was naast de grote zaal en de wc's. Ik weet nog dat de klas uitzicht had op de koer en dat iedereen een eigen zakje had waar je slofjes in zaten. Op mijn zakje stond een kerkje geborduurd. Vond het op zich enig op school, behalve dat je niet met jongensspeelgoed mocht spelen en ik dus vaak maar wat zat te tekenen, was niet zo'n poppenhoek meisje. Verder speelden we veel zangspelletjes zoals in Holland staat een huis en Alles in de wind. Op deze school werd wel duidelijk dat ik geen gemakkelijke was in een klas en ben zowaar op een zaterdag een keer de klas uitgezet wegens het niet willen luisteren naar de juf.....nou moe ik zat alleen maar te trommelen met de mooie ballen van mijn nieuwe trui!

2005, Lidwien Meulemeester

Weet nog hoe belachelijk ik he...

Weet nog hoe belachelijk ik het vond dat je het eerste jaar niet over kon doen. Haalde voor samenvatting Nederlands een 3, om er later voor mijn vwo examen een 10 voor te halen.... Maar de lessen fotografie, 2- en 3-dimensionale vormgeving vond ik wel erg leuk. Stage gelopen bij het Joods Historisch museum. Verder vooral oog gehad, voor het wonen op kamers en al het nieuwe van het Leidse studentenleven.

2004, Lidwien Meulemeester
?